3 tips til et flot og skinnende gulv

29 oktober 2021
Steffen Petersen

advertorial

Hvis du føler at dit gamle trægulv har mistet sin glans, så er der heldigvis løsninger på problemet. For at opnå et skinnende og flot gulv, så er det vigtigt, at du plejer og passer så godt på dit gulv som muligt. Vi vil her komme med tre bud på, hvordan du bedst får dit trægulv til at skinne som nyt. Hvis du vil vide mere, så læs med her. 

Slib dit gulv

Hvis dit gulv har fået en del slidtage, så kan du fjerne den slidte overflade ved at slibe dit gulv. Hvis du ikke selv er erfaren indenfor gulvafslibning, så er det nok en gode ide at hyre nogen med erfaring til at hjælpe dig. Du kan finde en specialist ved blandt andet at søge på nettet. Bor du for eksempel nær Fredensborg, så kan du søge på gulvafslibning fredensborg, hvorefter du vil få et overblik over, hvilke firmaer, der holder til nær dig. 

Vask dit gulv

Hvis dit gulv har tendens til at blive hurtigt snavset, så skal du huske at vaske dit gulv. Dermed får du fjernet savs fra dit gulv. Det er også vigtigt, at du bruger de rette produkter til at vaske gulv med. De forskellige typer af gulve kræver nemlig forskellig pleje. Undersøg, hvilke produkter der passer bedst til dit gulv. De fleste produkter til gulvvask kan købes i dagligvarebutikker. 

Behandl dit gulv

Et tredje tip til, hvordan du vedligeholder dit gulv, så det forbliver skinnende, er ved at få det behandlet. Dette kan du blandt andet gøre i forlængelse af, at du får det slebet. Der findes flere forskellige behandlinger til trægulve. Alt efter, hvilken type behandling du vælger, så kan du opnå et skinnende og eller mere holdbart gulv. Spørg eventuelt den specialist, der også sliber dit gulv, hvilken type behandling dit gulv skal have ud fra dine ønsker. 

Flere Nyheder