Akustiklofter er perfekte til institutioner

16 marts 2022
Emilie Ann Jacobsen

advertorial

I en institution kan lydniveauet hurtigt blive meget højt, når der er masser af børn samlet. Derfor er det vigtigt, at I både for deres skyld og ikke mindst for de voksnes skyld sørger for at få dæmpet lydniveauet. Dels skal børnene selvfølgelig lære at være stille, men det er også vigtigt, at I sørger for at skabe en bygning, der kan være med til at dæmpe lyden. Nogle rum kan lige frem for få lyden til at føles højere, og det er jo i hvert fald ikke hensigtsmæssigt. 

En af de måder, hvorpå I effektivt kan sænke lydniveauet i institutionen på, er ved at sætte et akustikloft op. Det er et loft, der er fremstillet, så det er med til at absorbere lyden. Det er altså meget effektivt i forhold til at mindske lydniveauet. 

Et af de steder, hvor I har mulighed for at købe et akustikloft, er hos dkakustik.dk. De har flere forskellige former for lofter at vælge imellem. Dermed kan I nemt finde det loft, der passer til jeres situation. Se mere her

akustikloft

Hvilken form for akustikloft skal vi vælge?

Hvilken form for akustikloft I skal vælge, kommer først og fremmest an på, om I har brug for en løsning, der kan sidde uden på jeres eksisterende loft, eller I skal i gang med en renovering af loftet, og leder efter et akustikloft, der kan integreres i jeres nye loft. 

Hos dkakustik.dk har de begge dele. Dermed kan I altså finde den løsning, der passer til jer. Det er selvfølgelig klart det smarteste, at et akustikloft bliver integreret i et nyt loft, hvis I skal i gang med en renovering eller et nybyggeri. Hvis I ikke skal det, vil der dog også være masser af muligheder, som du kan udnytte. De bliver typisk monteret uden på det loft, som I har nu. 

Flere Nyheder