El-installatører i Faxe kan sit kram

28 januar 2021
admin

Hvad er det, der gør, at håndværkere er så attraktive …

… generelt?

I mange år har kvinder beundret mænd i uniform. Hvorfor? Ja det er et godt spørgsmål, som der faktisk ligger et godt og grundigt psykologisk svar bag. For eksempel er vi kvinder faktisk tit præget af at være tiltrukket af det modsatte køn, som kan “passe på os”. Det er sådan biologien nu engang er. Her er en brandmand jo det perfekte svar på det.

Derudover bliver vi kvinder også stimuleret af en form for magt og status, som uniformen også kan udstråle. Vi er altså socialt hierarkisk anlagt, når det kommer til dét med tiltrækning og seksuelle lyster, og derfor kan en politimand eller en læge, også virker utroligt tiltrækkende for kvinden. 

… og som erhverv?

Men hvad så som erhverv? Hvorfor er det lige, at det er fedt at kende en tømrer i Viborg eller et par El-installatører i Faxe

Jamen det er det fordi, at de kan hjælpe dig med de husprojekter, som – om du vil det eller ej – er en del af din travle hverdag. Hvis ikke du har noget, der hænger på huset eller lejligheden nu, jamen så tro mig … Det vil der komme. 

Derfor er det fedt at have sine kontakter i orden, og det er aldrig skidt at kende nogle, der kender nogle. Men hvorfor er det så også fedt at være i håndværker faget?

Jamen det er fedt grundet den evige efterspørgsel, som der altid, næsten uanset hvad, vil være på håndværkere. Du får altså en stabil økonomi som håndværker, og du vil altid opleve en stor efterspørgsel i lige præcis dit erhverv.

Erhvervet har eksisteret i årevis og er også et godt erhverv på tværs af kulturer; håndværket udføres ens de fleste steder. Det betyder også det giver dig en rejse frihed i dit job. 

Flere Nyheder