Få hjælp til opsætning af robotplæneklipper

15 februar 2021
Lotte Hindsberg

Hvis du overvejer at investere i en robotplæneklipper, men tøver lidt på grund af opsætning af kanter, kan du overveje, om du vil betale dig for at få en professionel til at sætte kanterne ned og installere opladeren. Det er penge der er givet godt ud og du sikre dig at de er sat ned korrekt.

Ikke alene slipper du for at skulle bruge mange timer på at slå græsset, men din græsplæne vil også takke dig. Den stortrives ved at blive slået dagligt, samtidig med at græsset fjender mos og kløver derimod vil dø og overlade græsplænen til græsset. Du kan læse mere om kabelopsætning her https://kabelnedlaegning.dk/opsaetning-af-robotplaeneklipper/.

Hvad hvis det regner?

Hvis du har installeret din robotplæneklipper til at køre ud og slå græsset på et bestemt tidspunkt i døgnet, vil du opleve at det vil være regnvejr eller at det begynder at regne, imens den er igang.

Det er ikke noget problem. Hvis det kun småregner vil robotplæneklipperen forsætte, men hvis den vurdere at det er for vådt til at forsætte og det i stedet vil ødelægge græsset, vil den køre retur til opladeren og vente på at vejret bliver bedre, så den kan forsætte.

Du kan rolig lade din robotplæneklipper stå udenfor uden at frygte at den bliver stjålet også selvom den har kostet flere tusinde kr. Sammen med købet får du en kode. Det er den kode der får robotplæneklipperen til at køre, så uden den kode vil den ikke kunne køre og er derfor værdiløs for en evt. tyv.

Et skift fra en anden form for plæneklipper, f.eks. en el eller benzindrevet plæneklipper er også en mere miljøvenlig løsning. Den bliver opladet ved hjælp af solceller og de små stykker græs der dagligt bliver klippet af og som vi ellers samler op i sække, vil fungere som naturgødning.

Flere Nyheder