Flexleasing af luksus biler på favorable vilkår

01 november 2018
Astrid Pedersen
Flexleasing af luksus biler på favorable vilkår

Leasing af biler er blevet en populær måde, hvorpå almindelige mennesker kan få råd til at køre i deres drømmebiler. Vores hjemlige, høje registrerings afgift på 150% forhindrer mange mennesker i at finde finansiering til den bil, de ønsker sig. Med leasing er det muligt at få råd til ønskebilen uden at skulle optage et lån, og samtidig slippe for at bekymre sig om høje, uforudsete udgifter.

Find den leasing type, som passer til dig og dine behov

Grundlæggende findes der to forskellige former for leasing af biler: Privat leasing og erhvervsleasing. Med privatleasing har du alle fordelene, som du får, når du lejer en bil – du slipper for at bekymre dig om service og garanti samt mekaniske reparationer. Du betaler bare en fast pris hver måned, og selvfølgelig for dit eget brændstof forbrug. Når du ikke længere ønsker at lease din bil, afleverer du den tilbage til leasing selskabet, og så kan du eventuelt fortsætte leasing aftalen med en ny bil.

En mere og mere populær form for privat leasing er den nyere type, som kaldes flexleasing. Med flexleasing deles registrerings afgiften op i små bidder, som betales på månedlig basis over hele leasing perioden. Dette er en kæmpe fordel, hvis man ønsker at lease en bil som koster over 400.000 kr., da den uhyrlige 150% registrerings afgift ellers ville have gjort denne type bil totalt uopnåelig for menigmand. Med flexleasing er du desuden ikke begrænset til at måtte køre et vist antal kilometer. Og når leasing aftalen er tilendebragt, er bilen afgiftsfri, og kan dernæst med fordel sælges til en udenlandsk køber, eventuelt en virksomhed.

Prøv flexleasing hos specialcars.dk

Den danske virksomhed specialcars.dk tilbyder flexleasing af luksus biler som for eksempel Maserati, Aston Martin, Audi, Mercedes, Porsche, Bentley og Range Rover. Se hele det store udvalg på specialcars.dk

Flere Nyheder