Gør dig et genialt kup med køb af vinyler!

31 maj 2021
Anders Lundtang Hansen

Havde man dog bare vist, at vinyler ville blive så populære igen, så havde man nok lige gemt ens forældres eller bedsteforældres samling af den slags.

En vinyl, som der tidligere dårligt kunne sælges for fem kroner, står nu måske oppe i flere hundrede kroner, når man bedre kan katalogisere, hvor man eksemplarer der findes, og hvad de ellers sælger for.

Dette har blandt være takket være internettets skyld, for udover at man kan finde mange steder at købe brugte og gamle vinyler her, så har det også gjort, at man lettere kan slå op, hvor mange eksemplarer af en plade der er, og hvad andre tager for dem.

Derfor kan det godt svare sig, hvis man er en entusiast i at eje fysisk musik på vinyl, at man både kigger efter dem fra nye, når artister udgiver ny musik på vinyl eller genoptrykker det, og at man søger efter gamle eksemplarer af vinyler.

Skaf vinyler fra alle hjørner af verden

Angående de gamle vinyler kan du jo starte på nettet, hvor du kan få kontakt til alle verdenshjørner og fora samt hjemmesider, der er dedikerede til at købe og sælge vinyler – der skal nok også herske sociale medie-sider for den slags.

Men mange af dem, der ligger inde med sjældne vinyler, er måske ikke så vante til at befærde sig på internettet, at tingene ligger til salg her, selvom der kunne være interesse i at sælge.

Derfor skal man måske kigge i dagblade efter salgsannoncer, eller man bliver nødt til at besøge loppemarkeder og kræmmermarkeder, hvor man virkelig kan ende med at have heldet med sig.

Nogle gange tager man måske forgæves ud, men så udvider man ens netværk med at købe og sælge vinyler og får de rigtige kontaktpersoner til den slags – og man fik en god tur ud af det.

Flere Nyheder