Her kan du bo med hele familien i Mols Bjerge

06 januar 2022
Emilie Ann Jacobsen

advertorial

Drømmer du om at holde ferie med hele familien i Mols Bjerge, er du sikkert på udkig efter et sommerhus, der er stort nok til at rumme jer alle sammen. Det kan også være, at I er flere vennepar, der gerne vil holde sommerferie sammen – og have mulighed for at have alle jeres børn med. Der kan I også få brug for et stort sommerhus. 

En god feriebolig i mols bjerg at kigge nærmere på i det tilfælde er roendegaard.dk. Det er en tidligere gård, hvor tre af fløjene er blevet omdannet til ferieboliger. De har plads til henholdsvis 20, 23 og 27 personer. Der vil altså være god mulighed for at være mange, der holder ferie sammen i et af dem. 

I den største af ferieboligerne er der et festlokale, hvor der er plads til 80 personer. Hvis I gerne vil holde en fest, samtidig med at I holder ferie, er det altså oplagt at vælge den bolig. 

image

Også perfekt til lejrskoler 

De store ferieboliger på Røndegaard er også perfekte til lejrskoler. Mols Bjerge er et spændende område for både større og mindre børn. Det vil derfor være muligt for jer at finde aktiviteter, der passer til børnenes alder i området omkring gården. 

Alle ferieboligerne har mange værelser, den mindste bolig til 20 personer har syv soveværelser, den til 23 personer har otte soveværelser, og den til 27 personer har ni soveværelser. Der vil altså være god mulighed for, at I kan være to lærere og en hel klasse afsted, og at det stadig er muligt for jer lærere at få jeres egne værelser. Det vil være rigtig rart for jer at have den mulighed. 

Når I er på Røndegaard, vil der også være masser af aktiviteter, som børnene eller de unge kan tage sig til. I den største af boligerne er der for eksempel en petanquebane, en trampolin og en fodboldbane. 

Flere Nyheder