Køb en diamant ring til hende du elsker

20 juni 2020
Lotte Hindsberg

Hvis du har fundet kvinden i dit liv som du gerne vil bo sammen med resten af dit liv og har et ønske om at blive gift med hende kan du købe en enkelt diamantring, også kaldet en prinsessering og fri til hende. Tanken med ringen er at man på et senere tidspunkt kan udskifte stenen. Enten til en der er større eller af bedre kvalitet. 

En prinsessering er en af de ringe du kan vise kvinden i dit liv at du elsker hende. En anden mulighed er de populære allianceringe. Det er en ring, hvor det er muligt at få sat ekstra diamanter i ved specielle lejligheder. Det kan være ved en rund fødselsdag, en bryllupsdag, ved jobskifte eller en børnefødsel.

De mystiske og glamourøse diamanter

Diamanter har været kendt i flere tusinde år og har en lang og blodig, samt glamourøs historie. De er blevet brugt til at transportere enorme summer både i fredstid som i krigstid. Ofte i dybeste hemmelighed. De er også blevet brugt til at finansere krige og uroligheder. Det har i nyere tid ført til at man på international plan har besluttet at diamanter der stammer fra områder, især i Afrika, hvor der er borgerkrig og uroligheder ikke må sælges og købes. 

I dag hentes mange af de diamanter der sælges op fra Afrikas indre. De hentes op fra miner og det er også her at den største diamant blev fundet helt tilbage i 1905. Den var på hele 3106 carat. Til sammenligning er mange af de diamanter der bruges i smykker på langt under 1 carat. En diamant på 1 carat er både stor og sjældent. Den store diamant blev senere kløvet og blev til hele 105 diamanter. Den største som bliver kaldt Afrika Stjerne blev på 540,2 carat. Den er i dag en del af de engelske kronjuveler. 

Flere Nyheder