Nyd sommeren og lad maleren om det hårde arbejde

11 august 2020
Lotte Hindsberg

Sommeren er så kort og det samme er vores ferie, derfor er det så vigtigt at den bliver brugt sammen med familien og ikke på at renovere og male sommerhuset. Det er dog imidlertidig et arbejde der skal gøres for at bevare huset. Derfor bør du få en maler til at udføre jobbet så du har tid til at fokusere på at holde fri og din familie. Du kan læse mere her https://malerkanonen.dk/.

Få sommerhuset sandblæst først

Inden sommerhuset bliver malet er det en god ide at få det sandblæst. En sandblæsning vil fjerne gammel maling, snavs, grimme grønne alger og hvad der eller må have samlet sig på facaderne. Det efterlader træet nøgent og rent og det gør det ikke alene nemmere at se hvilke planker der skal udskiftes inden der males, men det vil også få det endelige resultat til at blive langt flottere.

Der vil også gå langt længere tid inden det igen er nødvendigt at male, så det kan godt betale sig at få sandblæst huset først. Det er vigtigt at træet får tid til at tørre inden det males, for at sikre at der ikke kommer fugt og svamp i træet.

Find den bedste maler til opgaven

Når du skal finde en maler til opgaven bør du ikke alene fokusere på prisen, men også hvilke type maling maleren benytter. Jo bedere kvalitet maling jo bedre vil kvaliteten blive og det vil holde sig pænt længere. Ring til mindst 3 forskellige malere og bed dem komme med et tilbud.

Find også ud af hvad tidligere kunder har haft af erfaring. Har de været glade og tilfredse eller det modsatte. Undersøg hvad der er skrevet på Trustpilot, men husk at tage det med et gran salt. Man er mere tilbøjelig til at skrive, hvis man har haft en negativ oplevelse end ved en positiv.

Flere Nyheder