Pant i bilen giver dig mulighed for et større billån

07 oktober 2021
Emilie Ann Jacobsen

advertorial

Er du på udkig efter et billån, kan det være, at du allerede har søgt flere forskellige steder for at få lov til at låne det. Men det er ikke sikkert, at du kan få lov til at låne så mange penge. Det kan dog være, at du kan få lov til at låne flere penge, hvis du giver pant i bil. Det vil altså sige, at du stiller den bil, du køber, som sikkerhed for lånet. Dermed kan låneudbyderen jo sælge bilen, hvis du ikke kan betale, og de kan dermed føle sig mere sikre på, at de kan få deres penge igen. 

Hvis du gerne vil læse mere om, hvordan det foregår, når du giver pant i bilen, kan du se nærmere på Banklys blog. Den handler om privatøkonomi, budgetter og lån, og du kan derfor blive meget klogere på en række områder i forbindelse med din økonomi. Hvis der er noget, du ikke forstår, er det derfor meget muligt, at du kan få hjælp hos dem. 

Få flere tilbud på billån 

Gennem Bankly har du også mulighed for at få tilbud på billån. Du opretter med, hvor meget du vil låne, hvor længe du vil låne pengene, hvilken årgang bilen er, og hvor mange penge du selv kan lægge, derefter kontakter låneudbyderne dig med deres tilbud. 

Det kan være rigtig rart for dig, at du dels kun behøver at udfylde en blanket, dels at det er dem, der henvender sig til dig. Det kan godt føles lidt mærkeligt at skulle stå med hatten i hånden og bede om at låne penge – specielt, hvis du gør det flere gange. 

Når du låner penge, skal du selvfølgelig altid være opmærksom på, at du skal kunne betale dem tilbage igen. Det skal du derfor have tænkt ind i din økonomi fra start af, når du tager lånet. 

Flere Nyheder