Sådan kan du være med til at redde regnskoven

09 december 2021
Emilie Ann Jacobsen

advertorial

Det er selvfølgelig svært for et enkelt menneske at redde regnskoven. Det kan være svært bare at gøre en forskel – og i en travl hverdag vil det være naturligt, at du føler, at du slet ikke kan gøre noget som helst. Men det er faktisk muligt at gøre noget. Små handlinger tæller også, og det er derfor vigtigt, at du har det for øje, når du gerne vil ændre noget. Så red regnskoven lidt ad gangen, i små portioner og doser. Det er jo nødt til at passe til din hverdag. 

Heldigvis findes der masser af valg, du kan træffe, der er med til at give regnskoven bedre vilkår. Det er for eksempel, at du kan købe varer, der er produceret, så de ikke skader regnskoven. Mange steder bliver regnskoven ryddet, og de indfødte beboere fordrevet, fordi der skal være plads til at dyrke afgrøder. Hvis du vælger nogle afgrøder, der er dyrket på bæredygtig vis, er det i hvert fald et lille skridt i forhold til at redde regnskoven. Læs mere her

image

Stor webshop med mange eksotiske varer fra regnskoven 

Et af de steder, hvor du kan finde et stort udvalg af forskellige former for varer fra regnskoven, er den hos Verdens Skove. De har mange forskellige produkter, som du kan købe. Det kan for eksempel være kaffe, chokolade og skærebrædder, der alle er produceret med bæredygtige materialer fra regnskoven. Det er derfor virkelig et smart sted for dig at handle. 

Du kan selvfølgelig handle der, når du har brug for at købe noget til dig selv, men du kan også handle der, hvis du har brug for at købe en gave. De har for eksempel fine gaveæsker, hvor de har samlet forskellige effekter fra regnskoven. Dermed kan du altså give en bæredygtig gave.  Det er derfor også en god webshop at kigge på op til jul og fødselsdage. 

Flere Nyheder