Sådan pimper du din bil med foliedekorationer

30 august 2021
Steffen Hansen

Foliedekorationer kan bruges i mange forskellige sammenhænge. Det kan bruge i alt fra butiksindretning, reklame på busser og taxaer, på børneværelset, eller hvis du ønsker at style din bil, så den får folk til at vende sig rundt på gaden. Er du interesseret i at vide mere om hvordan du kan style din bil, ved at benytte dig af foliedekoration, så læs med her.

Beslut dig for dit design

Inden du går i gang og bestiller en masse folie, til at dekorere din bil, så er det en god idé at lægge en plan for hvad du ønsker at klæbe på bilen. Spontanitet er fint, men når det kommer til at style og pimpe din bil, så kan det hurtigt blive tå krummende. Tænk dig derfor godt om inden du går i gang, og start med at få lavet en tegning. En ting er at visualisere noget i hovedet, der måske ikke kommer til at ligne i virkeligheden. Det er bedre at lave en tegning og få en idé om hvordan det vil se ud.

Find en folieforhandler

Når du har besluttet dig for designet, er det tid til at finde en forhandler der kan lave foliedekorationen for dig. Det bedste sted at tage fat i, er et trykkeri. De kan lave alt fra billeder og plakater, til foliedekorationer. Når du har fundet et trykkeri du er tilfreds med, så sender du dem bare dit design. Hvis du ikke har andet end en tegning af dit design, skal du betale for at få lavet din tegning om til en printklar fil. Det kan en grafiker hjælpe dig med, så hvis du selv kender en, kan du spare lidt penge ved at få vedkommende til at lave filen til dig. Når du har modtaget foliedekorationen fra trykkeriet, er det bare at få rengjort din bil og klæbe folien på.

Flere Nyheder