Sæt kulør på din bolig

21 juni 2020
Lotte Hindsberg

Hvis du er træt af de sidste 2 årtiers trend med at vægge skal være hvide og syntes at nu skal der lidt mere kulør på tilværelsen og din bolig kan du med fordel få din maler til at råde og vejlede dig. Det er nemlig ikke underordnet hvilke farver du vælger. De forkerte farver kan få dine værelser til at virke små, mørke og triste imens de rigtige kan få dem til at virke større, lyse og hyggelige.

Den rigtige maling kan også få et rum til at virke højere, hvor hvis du har valgt den forkerte til køkkenet, kan det have stor betydning for hvordan du ser på dine madvarer, når du står i køkkenet og skal lave mad.

Du kan f.eks. få en maler i Århus til at råde og vejlede dig i valg af farver.

Få den rigtige maler til at male din bolig

Da det ikke er underordnet hvilke maler du vælger til at male din bolig, er det en god ide at sætte tid af til at finde den helt rigtige. Det vil spare dig for meget frustration og muligvis også penge. Det vil være ærgerligt at bruge tid og penge på at få malet og så er det alligevel ikke lige det du ville have. 

Start med at kontakte mindst 3 forskellige malerfirmaer og få dem til at komme med et tilbud. Gerne skriftligt. Det giver dig et overblik over prisniveauet og du undgår at du ved et uheld har ringet til den dyreste. Dermed ikke sagt at den billigste er den bedste. Der kan f.eks. være forskel på kvaliteten af den maling der bliver brugt. 

Få også et par referencer så du kan sikre dig at tidligere kunder har været glade og tilfredse med det arbejde maleren tidligere har udført for dem.

Flere Nyheder