Send din pakke med et af verdens førende forsendelsesfirmaer

08 september 2020
Astrid Pedersen

Står du for at skulle sende en pakke eller en anden type forsendelse, enten inden for landets grænser eller til det store udland? Så kan du med fordel vælge en UPS løsning.

Hvorfor sende pakker via UPS

Der er mange gode grunde til at vælge det velrenommerede og internationalt kendte forsendelses firma UPS når der skal sendes pakker til adresser i ind eller udland.

Først og fremmest er UPS en særdeles velkendt og erfaren spiller på markedet. UPS har over hundrede år på bagen inden for fragt, forsendelses og distributions branchen og må derfor siges at have en del erfaring inden for faget.

UPS er en forkortelse på United Parcel Services og har sit udspring i USA men dækker den dag i dag hele verden med distributions centraler og operatører på samtlige kontinenter. Derfor er det i særdeleshed populært at anvende UPS som leverandør af internationale forsendelses løsninger.

Samtidig er UPS langt fremme i skoene på det teknologiske område og har blandt andet udviklet en brugervenlig app ved hjælp af hvilken du kan følge din forsendelse fra afsender til destination. Og så bliver det ikke meget nemmere at sende en pakke!

Brug pakke.dk når du skal sende pakke med UPS

UPS tilbyder følgende ydelser: UPS pakker, UPS Forsendelser, UPS labels, UPS Freight, UPS Express, UPS Danmark. Hos pakke.dk kan du ved hjælp af den smarte forsendelses pris beregner hurtigt finde ud af hvilken model som passer bedst til netop din forsendelse.

Du vil ved samme lejlighed kunne bestille din forsendelse og betale for den. Så vil du modtage et pakke label til udprintning, som du kan sætte på din pakke. Og så er det blot at vente på at pakken afhentes af en UPS mand – eller selv bringe den til forsendelse i din nærmeste UPS pakkeshop.

Du kan læse mere om UPS på pakke.dk

Flere Nyheder