Tænk maleren ind i din renovering

20 maj 2020
Heidi Kirkebække

Nogle gange glemmer eller nedprioriterer vi maleren i rækken af håndværkere, der skal ind over, når vi planlægger renovering af vores hus eller lejlighed. Vi skal have fat i – og have plads i budgettet til – mureren, tømreren, vvs’eren… Malerarbejdet klarer vi selv. 

Det viser sig bare sjældent som den klogeste beslutning, når vi senere kigger i bagklogskabens klare lys. Mange vil erfare, at en professionel maler som dem hos https://malerkanonen.dk/ kunne have udført arbejdet smartere, hurtigere, flottere og mere holdbart, end vi ikke-professionelle selv formår.

Når hus eller lejlighed skal renoveres, kan et professionelt malerfirma blandt andet hjælpe med:

  • Spartling af vægge så ujævnheder, huller og buler fjernes og væggen er ordentlig plan, inden den skal beklædes, males eller tapetseres.

  • Opsætning af filt eller væv så væggen får mere styrke og det udseende eller den struktur, du ønsker, inden den males.
  • Maling af vægge og lofter. Resultatet bliver bare pænere, når arbejdet laves af en professionel. Og så skal man heller ikke undervurdere, hvor meget tid, man sparer, og hvor rart det er at slippe for de ømme skuldre, det koster at male selv.

  • Maling af træværk. De stakkels fodpaneler… Det er fristende at springe dem over, når man endelig er færdig med resten af sit malerarbejde. Panelerne ser man vel alligevel ikke rigtig… Og nu kan det i hvert fald være nok med alt det penselarbejde. Men jo – man ser dem. Og det gør en stor forskel, at de også bliver malet ordentligt. Det giver den sidste, lækre finish til rummet, at man ikke har sprunget over det lave gærde i sidste fase af renoveringen.
  • Maling af badeværelse. I vådrum er det særligt vigtigt, at der er brugt den rigtige type maling, og at malerarbejdet er kvalitetsmæssigt i orden, så man ikke får for eksempel fugtskader.
  • Råd og vejledning, som jo altid er en god idé at hente hos professionelle. De har forstand på udfordringer, vi ikke selv kan håndtere ordentligt, og med professionel hjælp er man bare mere sikker på en løsning, som man bliver glad for i længden også.

Flere Nyheder